Industriële Kring voor Nijmegen (IKN)

Een hapje, drankje en een bijzonder kijkje achter de schermen. Op 30 oktober vormde het vernieuwde kantoorpand van Armac in Andelst het decor voor een boeiend bedrijfsbezoek van Industriële Kring voor Nijmegen en omgeving (IKN).

Onder de noemer ‘Kijk in de keuken bij…’ bezoeken de leden van IKN regelmatig een bedrijf uit de regio. Dit keer mocht directeur Roland Geurts van Armac zijn collega’s ontvangen. De wondere wereld van de industriële automatisering boeide de bezoekers, net als de presentatie van Roland Geurts. “Wij bouwen met passie creatieve oplossingen voor uitdagende projecten. We maken het brein voor iedere machine en durven net dat stapje verder te gaan”, zo hield Geurts zijn bezoekers voor.

Het bleef niet alleen bij mooie woorden. De medewerkers van Armac namen de bezoekers in kleine groepen mee door het fraaie kantoorpand om de innovatieve kant van het bedrijf te laten zien, de branches waarin Armac zich beweegt, de passie waarmee medewerkers nieuwe oplossingen bedenken in de smart industry en de kansen van het internet of things. Een demonstratie van een Scara Industrial Robot ontbrak niet in de rondleiding en als klap op de vuurpijl presenteerde Roland Geurts de nieuwe slogan van Armac: ‘Voorsprong door passie’. “Want dat is Armac ten voeten uit. Onze passie leidt tot vernieuwende technieken en oplossingen.”