Over Armac

Armac Industrial Automation is een high tech bedrijf in de industriële automatisering. Software engineering, hardware engineering en panelenbouw zijn op onze locatie in Andelst verbonden aan elkaar. Vanuit onze passie voor het vak bouwen we creatieve oplossingen voor de industrie. We gaan hierin graag een stap verder. Armac sorteert voor op de toekomst en zoekt nieuwe wegen voor de meest uitdagende projecten in de maak- en procesindustrie.

Dat doen we samen met u als klant. Wij bouwen het brein voor uw machine. Wij kijken eerst waar u als klant behoefte aan heeft. Deze wensen vertalen we in een functionele machine- of procesbesturing. Onze specialisten schrijven hiervoor software op maat en bouwen en installeren de bijbehorende besturingskasten en installaties. We kunnen daarbij gebruik maken van big data en de cloud omdat we daarmee het onmogelijke mogelijk maken. We verleggen graag grenzen en werken en denken alsof we een afdeling zijn binnen uw eigen bedrijf met korte communicatielijnen.

Armac is niet gebonden aan een bepaald merk. Wij hebben ervaring met veel verschillende merken en zoeken voor iedere klant de beste oplossing. Allemaal maatwerk.

Armac Industrial Automation bestaat sinds 1991. Wij weten hoe de wereld zich beweegt. Met bijna twintig medewerkers zijn we als bedrijf klein genoeg om flexibel te zijn en groot genoeg om continuïteit te kunnen leveren.

Over Armac Industrial Automation BV
customer-image

“Wij pakken graag de projecten op die net iets verder gaan. Waar we een uitdaging in zien en toegevoegde waarde bij kunnen leveren.”

  • Roland Geurts
  • Directeur