Wij zoeken jou!

Goede technische mensen kunnen wij bij Armac altijd gebruiken. Hebben we ook wat te bieden? Jazeker. Werken bij Armac is een feestje voor iedereen.

Armac is een high tech bedrijf in de industriële automatisering. Software engineering, hardware engineering en panelenbouw zijn op onze locatie in Andelst nauw verbonden aan elkaar. Iets wat heel bijzonder is in de branche. Vanuit onze passie voor het vak, bouwen we sámen aan creatieve oplossingen voor de industrie. We gaan hierin graag een stap verder. Armac sorteert voor op een toekomst waar big data en de cloud een steeds grotere rol spelen.

Over Armac Industrial Automation BV

We zoeken en vinden op deze manier telkens weer nieuwe wegen voor de meest uitdagende projecten die we in diverse branches mogen uitvoeren. De diversiteit in het werk is hierdoor groot.

Onze medewerkers hebben een grote mate van vrijheid. Je kunt je eigen innovatieve gedachten kwijt in de projecten waar je je mee bezighoudt. Je managet als het ware je eigen projecten en hebt veel contact met collega’s op alle afdelingen. Op deze wijze zie je jouw ideeën ook echt vormkrijgen en in bedrijf gesteld worden.

Programma’s komen tot leven als de machine gaat bewegen. Hoe leuk wil je het hebben? Werken bij Armac betekent dat je niet gebonden bent aan een bepaald merk. Wij leveren bij iedere klant maatwerk en soms past daar een andere installatie beter bij. Je leert bij ons werken met diverse systemen en software.

Armac Industrial Automation bestaat sinds 1991. Wij weten hoe de wereld zich beweegt. Met bijna twintig medewerkers zijn we als bedrijf klein genoeg om flexibel te zijn en groot genoeg om continuïteit te kunnen leveren. We doen het samen met de klant!

“Het allerleukste van mijn werk is het tot leven wekken van machines.”

Erik Bandell, software engineer

Onze vacatures

Software engineer

Jij ontwikkelt de besturingssoftware voor een perfecte machine- of procesbesturing, om deze vervolgens zelf in bedrijf te nemen. Binnen ons team werk je samen met gedreven collega’s.

Elektrotechnicus / paneelbouwer

Jij ziet uitdagingen in het bekabelen en aansluiten van allerlei soorten industriële machines. Je verleent service bij storingen en stelt machines en installaties op locatie in bedrijf, maar helpt in de binnendienst ook bij de bouw van besturingspanelen.

Jouw mogelijkheden

Stage

Een leerzame stage om je verder te verdiepen in industriële automatisering. Natuurlijk krijg je hierbij de benodigde begeleiding.

Of je nu door gaat studeren of wilt gaan werken, je gaat bij ons een leerzame stage krijgen! Je toekomst ziet er zonnig uit: menig collega is als stagiair bij Armac begonnen ;-). Mbo en hbo.

Erkenningen:

  • Monteur elektrotechnische systemen (niveau 2)
  • Eerste monteur elektrotechnische industriële installaties en systemen (niveau 3)
  • Eerste monteur elektrotechnische systemen (niveau 3)
  • Technicus elektrotechnische systemen (niveau 4)
  • Technicus engineering (niveau 4)

BBL-traject

Jij gaat 4 dagen per week werken en 1 dag per week naar school. Op het werk zorgen wij ervoor dat je de benodigde begeleiding krijgt. Zo wordt je klaargestoomd voor een (carrière) als vakbekwame Elektrotechneut. Mét de mogelijkheid van een vaste baan. Niveau 2, 3 of 4

Erkenningen:

  • Monteur elektrotechnische systemen (niveau 2)
  • Eerste monteur elektrotechnische industriële installaties en systemen (niveau 3)
  • Eerste monteur elektrotechnische systemen (niveau 3)
  • Technicus elektrotechnische systemen (niveau 4)
  • Technicus engineering (niveau 4)

Starter / aankomend paneelbouwer

Net klaar met school en je staat te trappelen om te gaan werken in de elektrotechniek / industriële automatisering? Dan ga je bij ons de fijne kneepjes van het vak leren. Door de veelzijdige projecten krijg je de kans om veel te leren en te groeien naar een professional in de elektrotechniek.

Ervaren elektrotechnicus

Jij hebt al de nodige jaren ervaring binnen de elektrotechniek maar bent toe aan wat anders? Dan zijn wij benieuwd naar jouw vakmanschap! Door de veelzijdigheid van de projecten is geen dag hetzelfde en kun je je opgedane skills / kennis / competenties / vaardigheden bij ons inzetten.

Paneelbouwer / Monteur panelenbouw

Vind jij het zo goed mogelijk afleveren van besturingspanelen een uitdaging? Aan de hand van de tekeningen / schema’s zorg jij voor de complete bedrading.

Buitendienst

Jij zorgt ervoor dat de door de collega’s vakkundig gebouwde panelen geïnstalleerd worden bij de klant. Het ene moment werk je bij een machinebouwer in de hal, het andere moment werk je aan een installatie aan een bestaande productielijn waar alles volop in bedrijf is.

Combi buiten / binnen

De ene dag werk je in de werkplaats in Andelst aan de besturingskasten, de andere dag ben je bij een productielijn aan het werk voor een installatie. Alleen of met een paar toffe collega’s. Jij zorgt voor een tevreden klant!

Bij Armac zijn we altijd op zoek naar goede medewerkers. Pas jij bij ons bedrijf?
Stuur dan gerust je open sollicitatie naar ons toe.

    Velden met een * zijn verplicht. Wij hebben deze informatie nodig om uw bericht goed te kunnen beantwoorden.
    Onze website is beveiligd met reCAPTCHA en vallen onder de Privacy Policy en Voorwaarden van Google.

    Even appen over deze vacature of over ons bedrijf? Dat kan!

    “Ik leer veel bij Armac en werk samen met mijn collega’s aan het brein van de machine.”

    Floriaan Jansen, elektrotechnicus

    Leerbedrijf

    Armac Industrial Automation is een erkend leerbedrijf. Studenten kunnen hier terecht om praktijkervaring op te doen. Wij vinden het belangrijk om jongeren op te leiden en een bijdrage te leveren aan de toekomst van het vakmanschap.

    Werken bij Armac is een feestje

    WAAROM ARMAC?

    • We gaan een stapje verderInnovatieve oplossingen bieden onze klanten een voorsprong!
    • We zijn flexibelWe zoeken de oplossing en het merk dat het beste bij de klant past.
    • Alles onder één dakWat onze engineers bedenken kan in onze eigen werkplaats gebouwd worden. Wij zijn teamspelers.