Armac 25 jaar! 

01-04-2016 

 

Armac B.V. viert haar 25-jarig jubileum!

Op 1 april 1991 werd Armac B.V. een feit. En dat is het nog steeds. Vandaag, 25 jaar later, viert Armac haar zilveren jubileum!

Dit hebben wij gevierd met een feestelijk bedrijfsontbijt, een persoonlijk aandenken voor iedereen en 2 vlaggenmasten met bijbehorende (jubileum)vlaggen aangeboden door de personeelsvereniging.

Armac is de afgelopen 25 jaar van een klein bedrijf uitgegroeid tot een middelgroot bedrijf, dat op dit moment, 16 werknemers telt. Het begon ooit in een provisorisch omgebouwde garage, echter nu huist het in een mooi bedrijfspand in Andelst en telt het verschillende afdelingen: software engineering, werkplaats, hardware engineering. Alles wordt op maat gemaakt voor onze klanten.

Hoewel er personeelswisselingen zijn geweest, is Armac  er trots  op te kunnen vermelden dat er ook nu nog steeds werknemers van het eerste uur bij ons werken. Zij zijn de peilers waar Armac op rust en zorgen voor de nodige kennisoverdracht. Zij zijn aangevuld met jong talent die voor de laatste kennis en dynamiek zorgen. Dit alles gebeurt nog steeds, net zoals 25 jaar geleden, onder het toeziend oog van Roland Geurts.

Dit jaar zal voor Armac in het teken staan van het jubileum. Viert u met ons mee?